ComandĂ telefonic +40 740 257 926
Coș
0.00 lei
Coș
0.00 lei

Termeni și condiții

 1. Identificarea comerciantului online

  Serviciul www.mereledeaur.com este oferit de Vlad Adrian Florin I.I.
  Date de contact :
  comenzi@mereledeaur.com
  0740257926 (numar apelabil din orice retea la tariful intern al retelei)
  Str Peneș Curcanu, nr 14 , Bl R-18, Ap 20, Oradea, Bihor
  CUI RO35482352
  F5/54/25.01.2016

 

 1. Despre www.mereledeaur.com

  www.mereledeaur.com este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor plasate pe site. Produsele comercializate de Vlad Adrian Florin I.I. sunt produse proaspete.

 

 1. Proprietatea Intelectuală

  Conținutul și designul www.mereledeaur.com, precum și orice alt material avand legatură cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale) aparțin societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.mereledeaur.com fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea societății.
  Este permisă crearea limitata, irevocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.mereledeaur.com, atata timp cat această acțiune nu prezintă serviciul www.mereledeaur.com într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.
  Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală, vă rugam să ne contactați pe adresa de e-mail comenzi@mereledeaur.com.

 

 1. Înregistrarea ca utilizator

  Site-ul www.mereledeaur.com poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de serviciile oferite de site, cum ar fi verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utlizare a www.mereledeuar.com și a politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și societate.
  Întrucat prevederile termenilor și conditiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În conditiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați / folosiți serviciile www.mereledeaur.com. Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.
  www.mereledeaur.com își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discreție.

 

 1. Datele personale / Politica de confidențialitate

  Prin înregistrarea ca utilizator al www.mereledeaur.com vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.mereledeaur.com și prelucrarea comenzilor.

 

 1. Procedura de cumpărare

  Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vanzare pe www.mereledeaur.com este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 

 • identificarea și alegerea produselor
 • adăugare în cos / finalizare comanda
 • sau telefonic / e-mail / facebook
  Plata se efectuează la livrare, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, livrarea fiind gratuită în Oradea.
  Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.mereledeaur.com sunteți de acord cu forma de comunicare (prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.
  Merele de Aur își rezerva dreptul de a nu livra toate produsele cerute de către client (fie în totalitate sau doar o parte din ele), deoarece fructele sunt alese în funcție de disponibilitatea pieței (stoc, prospețime, gust, etc.)

 

 1. Prețurile

  Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.mereledeaur.com reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 19%, valabilă în Romania). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

 

 1. Metode de plată

  Pentru efectuarea plătii produselor comandate, se va plăti la livrare, livrarea produselor fiind gratuită în Oradea.

 

 1. Forța majoră

  www.mereledeaur.com, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.mereledeaur.com nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întarziere sau eroare rezultand direct sau indirect în cauze care nu depind de voința www.mereledeaur.com. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.mereledeaur.com, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.mereledeaur.com, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

 

 1. Publicitatea

  www.mereledeaur.com poate afisa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținand terților. Prin utilizarea www.mereledeaur.com și prin acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare ale acestuia și a politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

 

 1. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

  www.mereledeaur.com respectă dreptul la propietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: comenzi@mereledeaur.com sau să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site.

 

 1. Legislația aplicabilă

  Serviciile oferite de societate prin intermediul www.mereledeaur.com sunt guvernate de dispozițiile legilor romane, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.
  Termenii și conditiile www.mereledeaur.com se supun legislației romane. În caz de litigiu, se va încerca mai întai o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Vlad Adrian Florin I.I. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului Oradea.

 

 1. Prezentarea ofertei

  Vlad Adrian Florin I.I. își rezervă dreptul de a opera oricand, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.mereledeaur.com, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.mereledeaur.com au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.mereledeaur.com au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

 

 1. Încetarea contractului

  Contractul poate înceta la inițiativa oricărei dintre părți dacă acest lucru este notificat în scris.

Call Now Button
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom fields
Compare
Favorite 0
Deschide pagina favorite Continuă cumpărăturile